Modalitati de Plata

Afla aici modalitatile de plata pentru produsele si serviciile web oferite de HOSTGATE. Aceste modalitati de plata sunt aplicabile tuturor utilizatorilor serviciilor HOSTGATE, indiferent de serviciul contractat (hosting, reseller, domenii, servere VPS, servere dedicate, etc.) si se poate efectua doar prin urmatoarele instrumente de plata afisate mai jos.


Transfer Bancar (OP / internet banking / ghiseu)

Prin transfer bancar utilizand ca instrument de plata, ordinul de plata (OP-ul), prin internet banking sau plata directa la ghiseul bancilor prin care Host Gate SRL opereaza in Romania. Atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot efectua operatiuni de plata in contul IBAN afisat mai jos.


RO80BTRLRONCRT0607991501 – Banca Transilvania - SWIFT BTRLRO22


Card Bancar

Prin carduri de debit sau de credit apartinand marcilor VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, utilizand o conexiune securizata de tip SSL, asigurata de PayU.


Online prin PayPal

Plata online a contravalorii facturilor pentru serviciile web oferite de HOSTGATE se pot achita si prin utilizarea serviciului PayPal, platile fiind procesate prin PayU.


Nota

Daca utilizezi ca metoda de plata optiunea de Transfer Bancar (OP / Ghiseu – varsamant bancar) si doriti inregistrarea cat mai rapida a operatiunii va rugam sa confirmati plata prin e-mail, la adresa suport@hostgate.ro, atasand o copie scanata a ordinului de plata.

• Platile efectuate prin card sau prin intermediul serviciului PayPal sunt inregistrate si procesate instantaneu permitand astfel activarea serviciilor in doar cateva minute.
• Platile inregistrate prin intermediul transferului bancar (OP / Ghiseu) sunt procesate manual in maxim 24 de ore.
• Platile efectuate prin intermediul transferului bancar de tip inter-bancar efectuate Vinerea vor fi procesate si inregistrate in fiecare Luni.