Datacenter HOSTGATE

Prezentare Generala

Hosting la cel mai înalt standard

Oferim servicii hosting de mare viteza intr-un Datacenter privat din Bucuresti. 99.99% uptime, redundanta completa, sisteme de securitate profesionale - fiecare este un atribut esential al unei super-retele de gazduire web care respecta cele mai inalte standarde de calitate.


Alimentare cu Energie

Conectat si functional in permanenta

Fiecare linie de alimentare este dublata pentru a preveni orice cadere sau fluctuatie a retelei, inclusiv la nivelul furnizorilor de internet.


In cazul in care conexiunea la reteaua electrica publica este intrerupta, UPS-urile, si ulterior generatoarele de curent, sunt capabile să preia intreaga sarcina pentru o perioada nelimitata de timp, astfel incat să se asigure continuitatea serviciilor hosting furnizate.


Redundanta la nivel de alimentare:


- 2 surse de alimentare per server
- Fiecare rack este conectat la 2 linii de alimentare
- 1 generator de curent per linie si 1 UPS per circuit


Sistem Racire

Temperatura constanta tot timpul

Mentinerea constanta a temperaturii optime este vitala pentru buna functionare a echipamentului dintr-un datacenter dar devine o provocare atunci cand sute de servere rulează simultan intr-o incapere.


Redundanta climatizarii datacenter-ului unde oferim gazduire web este asigurata de doua unitati de climatizare profesionale. Fiecare este capabila sa sustina întregul datacenter. Temperatura si umiditatea aerului sunt reglate pentru a crea un mediu constant cu cele mai bune conditii de functionare pentru echipamente.


Acces Internet

Hosting cu super viteza

Pentru a oferi servicii Gazduire Web profesionale, dataceter-ul ce gazduieste reteaua HOSTGATE detine multiple legaturi prin fibra optica, fiecare dintre acestea avand traseu separat de la furnizor la datacenter. Capacitatea totala este mai mare de 2 Tbps.


Peering privat de mare viteza cu marii provideri de internet

cele mai rapide conexiuni la internet


Hardware Performant

Performanta fara limite

Un sistem tehnic perfect functional şi rapid. Fiecare componenta comunica cu toate celelalte, fara probleme de compatibilitate sau erori de transfer. Pentru o buna functionare a serviciilor La HOSTGATE folosim doar echipamente de retea si servere brand name.


Serverele pe care oferim servicii hosting au configuratie minima 56 vCPU, 256 GB RAM, 4x2 TB RAID10 + Spare, cPanel/WHM, Litespeed, CloudlinuxOS.


Securitate si Monitorizare

Controlul total al accesului in DC

Accesul la echipamente este permis doar dupa reguli stricte si sub supraveghere. Gazduire Web performanta in conditii de rulare şi securitate impecabile.


Orice interactiune cu centrul de date este controlata prin:

- supraveghere şi inregistrare video
- puncte de securitate multiple
- acces cu card de securitate
- sisteme de securitate biometrice
- paza 24x7x365


Clientii de colocare au acces non-stop la echipamente doar insotiti de un membru al echipei şi respectand normele de securitate.