Domenii gratuite, oferta cu domeniu gratuit pentru site

Autentificare Contul meu   Inregistrare Înregistrare   Suport Suport Live

Domenii gratuite

Profita si tu acum de unica oferta promotionala cu domenii gratuite pentru site-ul tau cu activare rapida si fara reclame. Impreuna cu hostgate ai gratuit la dispozitie cele mai populare extensii de pe internet, sapte extensii nationale si internationale: .ro .eu .com .net .biz .info sau .org, exact, toate gratuite. Pentru fiecare pachet de web hosting sau de reseller web achizitionat de la hostgate pe o perioada de 12 luni, primesti gratuit, fara tragere la sorti sau tombole speciale, domenii gratuite. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi perioada de 12 Luni pentru pachetul de gazduire web in momentul efectuarii comenzii.

Grăbește-te, oferta este valabilă până la 31/03/2015.

Modalitatea de a obtine domenii gratuite prin hostgate

1. Daca ai stabilit deja denumirea domeniului web te rugam ca in primul rand sa verifici disponibilitatea lui, asigura-te că domeniul ales de tine nu este înregistrat deja de altcineva.

2. Daca domeniul ales si verificat de tine este disponibil pentru a fi inregistrat te rugam sa-ti alegi unul din pachetele de web hosting sau unul din pachetele de reseller web din oferta hostgate.

3. Inregistreaza o comanda cu pachetul care crezi ca se potriveste nevoilor tale si specifica denumirea domeniului tau cu una din extensiile gratuite (.ro .eu .com .net .biz .info sau .org,).

4. Selecteaza perioada de plata de 12 luni pentru serviciul de gazduire ales

5. Dupa selectarea perioadei de 12 luni, finalizeaza comanda si verifica daca ai pe adresa de email confirmarea comenzii tale. Din acest moment te poti numara printre fericitii utilizatori ai serviciilor oferite de hostgate si poti spune ca esti chiar si tu fericitul participant si castigător in acelasi timp al promotiei cu domenii gratuite, unica promotie din România.

Acum esti la un pas de a-ti promova afacerea si pe internet. Acceseaza acum contul tau de gazduire, configureaza-ti adresele de e-mail, incarca site-ul pe cont si demareaza afacerea online.

Cine poate participa la aceasta promotie?

Indiferent daca esti persoana fizica sau persoana juridica, utilizator existent sau nou al serviciilor oferite de hostgate si respecti simplul regulament al promotiei hostgate, acela de a achizitiona unul din pachetele de hosting sau de reseller pe o periada de 12 luni, poti participa la promoția hostgate.

Pot inregistra mai multe comenzi pentru domeniile gratuite?

Este singura oferta promotionala din Romania la care poti participa ori de cate ori doresti fara a fi limitat in vreun fel. Hostgate sustine mediul de dezvoltare al afacerilor online, sprijinindu-te si oferindu-ti libertatea de a inregistra oricate domenii crezi ca sunt necesare pentru atingerea succesului pe internet.

Domeniul gratuit este pe o perioada nedeterminata?

Domeniile web oferite in cadrul promotiei sunt gratuite doar in primul an, reinoirea acestora efectuandu-se conform planului tarifar al domeniului web ales de tine. De exemplu daca comanzi acum un pachet de gazduire web pe o perioada de 12 Luni, domeniul web iti este oferit gratuit. La expirarea acestei perioade de 12 Luni reinoirea se efectueaza atat pentru pachetul de gazduire web cat si pentru domeniul web. Perioada minima de reinoire a unui pachet de gazduire web este 1 Luna iar a domeniului web este de minim 12 Luni.

Domeniul va fi inregistrat pe numele meu ?

Cu exceptia domeniilor .ro toate domeniile web sunt inregistrate pe numele tau. Domeniile .ro nu beneficiaza de aceasta optiune deoarece RoTLD nu permite inca inregistrarea directa a utilizatorilor finali pentru domeniile anuale.

Pot utiliza domeniul gratuit in alta parte ?

Da, domeniul web gratuit poate fi utilizat in cadrul oricariu alt serviciu de gazduire web din Romania sau straintate fara nici un fel de restrictie in cazul in care serviciile de gazduire web oferite de hostgate nu sunt conform asteptarilor tale.

Ai nevoie de asistenta ?

Pentru mai multe detalii privind promotia hostgate cu domenii gratuite te rugam sa ne contactezi utilizand formularul de contact online disponibil in sectiunea de contact sau la numarul de telefon afisat (intre 9:00 si 18:00) pe website-ul nostru (sus in dreapta).