Website-ul tau in forma maxima

Precupă-te doar de afacerea ta, iar de mentenanța site-ului ne ocupăm noi. Echipa noastră va avea grijă de tot ce presupune update-urile, debug-urile, optimizarea basic ș.a. Această opțiune o oferim la alegerea oricărui pachet de găzduire web și costă doar 5 euro lunar + TVA.

Mentenanță WordPress – de ce e importantă pentru site-ul tău?

Mentenanța site-ului tău wordpress este deosebit de importantă atât pentru că un site care funcționează prost îți poate afecta afacerea, cât și din motive de securitate. Apropo de asta, te invităm să citești mai multe despre Securizare WordPress și despre importanța actualizărilor WordPress

Peste 50% dintre vulnerabilitățile WordPress sunt cauzate de versiunile neactualizate ale plugin-urilor, iar peste 10% de temele învechite.

Poate fi destul de dificil să ții pasul cu toate actualizările pe care le ai de făcut și este important să știi să le faci corect, pentru a nu risca să pierzi tot ceea ce ai pe site. De aceea, este mai economic și eficient pentru tine ca de mentenața site-ului tău WordPress să se ocupe specialiștii în domeniu. Tu să te poți concentra tot timpul pe afacerea care îți produce banii.

O singură secundă poate face diferența dintre un site care vinde și unul care nu vinde. Un site care se încarcă repede, este un site bine optimizat și îngrijit. Dacă sunt nevoiți să aștepte secunde bune pentru a-l accesa, oamenii care îți vizitează site-ul îl vor abandona imediat. 

Descoperă toate avantajele HOSTGATE

Prima impresie contează. Așa cum menționam mai sus, experiența utilizatorului pe site trebuie să fie una pozitivă, pentru a-l determina să revină și să apeleze la serviciile tale, indiferent din ce categorie fac parte ele (shop online, ziar/blog etc.). Acest lucru înseamnă să poată accesa rapid, oricând și de oriunde, site-ul tău web, iar acesta să se încarce imediat.

Conturile de găzduire sunt gândite pentru a se plia business-ului tău, indiferent de domeniul de activitate, astfel încât tu să beneficiezi de toate serviciile noastre la un cost cât mai mic. 

Pentru găzduirea unui site web mic și mijlociu, îți recomandăm pachetele de găzduire web BASIC sau STARTER, iar pentru site-urile cu necesități ridicate de trafic și spațiu, îți propunem pachetele BUSINESS, PREMIUM sau ULTIMATE.

De asemenea, îți punem la dispoziție Servere VPS (pasul intermediar între hostingul shared și serverele dedicate, la prețuri considerabil mai mici), dar și Servere Dedicate, destinate celor care au nevoie de aplicații speciale. 

Dacă îți cumperi un pachet de găzduire web și achiți, în avans, poți beneficia de următoarele reduceri:

  • 25% reducere pentru plata în avans pe 24 de luni;
  • 33% reducere pentru plata în avans pe 36 de luni.

Mai multe informații despre serviciile noastre poți găsi pe site-ul nostru, dar ne poți contacta și la tel. 0376 448 228. Suport telefonic și chat: Luni – Vineri, între 09:00 – 18:00.Suport tehnic online: 24/7, e-mail și tickete.

Lasă un comentariu