Web hosting – Care este planul ideal pentru afacerea ta?

Te-ai hotărât să îți deschizi o afacere în mediul online, însă nu știi ce serviciu de web hosting să selectezi? Pachetul ales trebuie să îndeplinească atât nevoile financiare, cât și pe cele tehnice ale business-ului tău. Astfel, asiguri o bună funcționare a paginii tale web și o dezvoltate armonioasă. 

Astfel de servicii sunt indispensabile odată ce-ți dorești deschiderea sau extinderea afacerii în mediul online. Un furnizor de servicii găzduire web nu numai că îți asigură vizibilitatea pe internet, dar și securitatea datelor companiei și ale clienților tăi. 

Web hosting – Ce plan ți se potrivește cel mai bine?

Noi oferim cinci pachete prestabilite din care îți poți alege cea mai potrivită variantă. De asemenea, ele pot fi oricând modificate, fără a fi nevoie de achitarea unei taxe suplimentare. Înainte de achiziționarea pachetului, oferă totuși o atenție deosebită analizei afacerii tale. Numai în funcție de nevoile identificate îți vei putea face alegerea. Mai mult decât atât, specialiștii noștri te pot ajuta în luarea unei decizii!

Iată care sunt opțiunile puse la dispoziție de HOSTGATE:

  • Basic – Poți utiliza un astfel de abonament pentru doar 0.99 euro/lună. Reprezintă o alegere potrivită pentru blogurile personale sau paginile de prezentare. De asemenea, poate fi oricând actualizat cu o variantă mai complexă dintre pachetele pe care ți le oferim. Astfel, nevoile tale sunt în permanență îndeplinite prin intermediul serviciilor noastre. În cadrul abonamentului poți beneficia de un spațiu SSD de 5GB și ai posibilitatea de găzduire a 5 domenii. Mai mult decât atât, ai parte de o memorie RAM de 2GB și posibilitatea optării pentru un IP dedicat. 
  • Starter – Este o variantă potrivită pentru paginile web cu un număr restrâns de vizitatori. Utilizarea unui astfel de abonament presupune plătirea a 2.99 euro/lună și poți beneficia de multiple beneficii. Îți oferim un spațiu SSD de 20 de GB și posibilitatea găzduirii a 10 domenii. Cât despre memoria RAm, vei avea la dispoziție 4GB. 
web hosting

Ce pachete web hosting se potrivesc paginilor web cu trafic mai crescut?

Există o gamă de pachete ideale pentru cei ce dețin o afacere deja dezvoltată și consideră că traficul va fi unul crescut:

  • Business – O astfel de variantă de web hosting trebuie neapărat selectată dacă deții o afacere online în plină dezvoltare. Printre caracteristicile abonamentului poți regăsi spațiul SSD de 50 GB, memoria RAM de 6GB, dar și posibilitatea găzduirii unui număr nelimitat de domenii. De asemenea, nevoile afacerii tale se pot schimba, de aceea îți oferim posibilitatea actualizării abonamentului în orice moment. 
  • Premium – Abonamentul poate fi achiziționat la 14.99 euro/lună și reprezintă o variantă ideală pentru aplicațiile online și site-urile cu trafic dezvoltat. Prin utilizarea pachetului poți dispune de 120 GB spațiu SSD, o memorie RAM de 8GB, dar și IP dedicat și acces SSH gratuit. 
  • Ultimate – Reprezintă varianta cea mai eficientă. Are cea mai mare putere de procesare, optimizare, dat și spațiu suficient și performanță ridicată. Abonamentul poate fi achiziționat cu 29,99 euro/lună și este o alegere ideală pentru paginile web mari, cu trafic foarte crescut. 

Prețurile pot varia în funcție de durata pentru care dorești să utilizezi servicii găzduire web: 12 luni, 24 de luni sau 36 de luni. Optează pentru cea mai potrivită variantă pentru afacerea ta și observă efectele colaborării cu o echipă experimentată în domeniu!

Lasă un comentariu