Serviciu de găzduire web rapid, uptime 99.9% garantat și oferte speciale. Descoperă toate avantajele HOSTGATE

Primii pași pe care trebuie să îi faci atunci când hotărăști că vrei un site web este să alegi numele domeniului și serviciul de găzduire web. Mai simplu spus, site-ului îi trebuie un nume după care să fie ușor de găsit și o „locuință dotată cu tot ce îi trebuie”, unde vizitatorii să se simtă bine. 

De ce să alegi serviciul de găzduire web de la Hostgate?

Prima impresie contează. Așa cum menționam mai sus, experiența utilizatorului pe site trebuie să fie una pozitivă, pentru a-l determina să revină și să apeleze la serviciile tale, indiferent din ce categorie fac parte ele (shop online, ziar/blog etc.). Acest lucru înseamnă să poată accesa rapid, oricând și de oriunde, site-ul tău web, iar acesta să se încarce imediat. 

Într-o piață competitivă, este important să îți cucerești clientul de la primul click. Dacă, în schimb, dă peste un site care se încarcă greu și/sau care dă erori, se va orienta rapid spre concurență, iar șansele să revină la tine scad considerabil.

Pentru că știm cât de importante sunt toate aceste aspecte, la Hostgate am creat un pachet de beneficii special gândite pentru website-ul tău:

Găzduire rapidă și asigurarea că website-ul tău funcționează la capacitate maximă. 

Echipă de profesioniști, care îți oferă suport tehnic premium, 24/7, dar și soluții personalizate pentru site-ul tău. 

Intervenție promptă. Servere conectate la servicii de internet de mare viteză, care asigură o monitorizare permanentă a site-urilor găzduite de noi, pentru a putea interveni imediat în cazul unor erori.

Uptime garantat de 99.9% și securitate maximă împotriva tentativelor de fraudă.

Prețul contează. Conturile de găzduire sunt gândite pentru a se plia business-ului tău, indiferent de domeniul de activitate, astfel încât tu să beneficiezi de toate serviciile noastre la un cost cât mai mic. 

Pentru găzduirea unui site web mic și mijlociu, îți recomandăm pachetele de găzduire web BASIC sau STARTER, iar pentru site-urile cu necesități ridicate de trafic și spațiu, îți propunem pachetele BUSINESS, PREMIUM sau ULTIMATE.

Reduceri substanțiale și oferte speciale de găzduire web, astfel:

  • 25% reducere pentru plata în avans pe 24 de luni;
  • 33% reducere pentru plata în avans pe 36 de luni.

Ce alte servicii mai oferă Hostgate?

Îți punem la dispoziție Servere VPS (pasul intermediar între hostingul shared și serverele dedicate, la prețuri considerabil mai mici), dar și Servere Dedicate, destinate celor care au nevoie de aplicații speciale. Serverele sunt oferite într-un centru de date ultramodern din București și dispun de ultimele tehnologii din domeniu. 

De asemenea, îți oferim serviciul de Înregistrare Domenii, care conține cele mai populare extensii, precum și serviciile de Reseller Web, E-mail Marketing și Web Development. 

Mai multe informații despre serviciile noastre poți găsi pe site-ul nostru, dar ne poți contacta și la tel. 0376 448 228.

Suport telefonic și chat: Luni – Vineri, între 09:00 – 18:00.Suport tehnic online: 24/7, e-mail și tickete.

Lasă un comentariu