Plugin-uri populare pentru WordPress

Sunt mii de pluginuri pentru WordPress, mai prescis peste 55 000 de mii. Foarte multe. Și, cu siguranță, nu vei ajunge să le folosești pe toate niciodată. Desigur, așa cum se întâmplă în viață, există un top al celor mai utilizate/populare pluginuri pentru WordPress. Și despre asta vom scrie în acest articol.

Topul celor mai populare pluginuri pentru WordPress

YOAST SEO.  Acesta este cel mai folosit plugin, probabil, de oricare dintre utilizatorii WordPress, fie că vorbim despre bloguri sau magazine online. Acest plugin te ajută să scrii conținut SEO pentru site-ul tău (setezi cuvântul-cheie principal; descrierea meta; titlul SEO; atributele imaginilor) și îți oferă recomandări pentru a scrie un text cu lizibilitate bună (paragrafe scurte, folosirea unui număr potrivit de cuvinte în propoziții etc.).

WOOCOMMERCE. Acest plugin este ideal dacă ai un site de prezentare, de exemplu, și te gândești să îl transformi în magazin online. Îți oferă o flexibilitate foarte bună în ceea ce privește personalizarea. Fiind foarte apreciat, developerii din jurul lui îl îmbunătățesc cu fiecare ocazie, astfel încât WooCommerce dispune de extensii care fac ca vânzarea online să fie floare la ureche.

GOOGLE ANALYTICS pentru WP. Toți cei care au un site, mai ales o afacere online, își doresc să crească. Nu întotdeauna e ușor să vezi cât de căutat este site-ul tău și câți oameni interacționează cu el. Ei bine, acest plugin te ajută să vezi statisticile legate de site-ul tău direct din dashboard și, în funcție de aceste date, să decizi strategia de promovare pe care să o urmezi.

CONTACT FORM. Un plugin foarte eficient, pe care îl poți folosi și pentru blogul personal, și pentru magazinul online. Acesta creează formulare de contact simple și eficiente, pe care urmăritorii/clienții tăi le pot folosi ușor pentru a lua legătura cu tine. 

WORDFENCE SECURITY. Avem nevoie de securitate, nu? Ceea ce face acest plugin este să creeze un firewall pe site-ul tău, astfel încât să îl protejeze de traficul malițios. De asemenea, scanează de malware și blochează încercările suspecte de conectare.

AKISMET. Pentru că timpul tău este prețios. Este folosit pentru a bloca comentariile de tip SPAM (link-uri, conținut suspect, mesaje irelevante etc.). Așadar, în loc să stai să filtrezi aceste SPAM-uri, se ocupă de asta pluginul, iar tu îți vezi de treburi mai importante.

JETPACK. Pluginul bun la toate – marketing, securitate, analize ale site-ului, postare automată pe rețelele sociale, filtrare SPAM, scanare malware,  etc. Singurul lui neajuns este că nu toate aceste caracteristici sunt gratuite, deci vei fi nevoit/ă să plătești pentru anumite features.

ELEMENTOR. Pluginul îți pune la dispoziție o interfață de design, de tip drag and drop, cu ajutorul căreia poți crea o pagină de la zero sau te poți folosi de unul dintre templaturile puse la dispoziție.

Te-ar mai putea interesa și:

Update WordPress: de ce e important să nu amâni actualizările?

Securizare WordPress

Despre Hostgate

Îți punem la dispoziție servicii de gazduire web shared, Servere VPS (pasul intermediar între hostingul shared și serverele dedicate, la prețuri considerabil mai mici), dar și Servere Dedicate, destinate celor care au nevoie de aplicații speciale. Serverele sunt oferite într-un centru de date ultramodern din București și dispun de ultimele tehnologii din domeniu. 

De asemenea, îți oferim serviciul de Înregistrare Domenii, care conține cele mai populare extensii, precum și serviciile de Reseller Web, E-mail Marketing și Web Development. Mai multe informații despre serviciile noastre poți găsi pe site-ul nostru, dar ne poți contacta și la tel. 0376 448 228.Suport telefonic și chat: Luni – Vineri, între 09:00 – 18:00.Suport tehnic online: 24/7, e-mail și tickete.

Lasă un comentariu