Gazduire Web si Inregistrare domeniu

Intr-un articol anterior, am discutat despre pachetele de gazduire web si optiunile configurabile disponibile in acest moment. V-am aratat cum se comanda un plan de gazduire pe site-ul nostru, in cazul in care ai deja un nume de domeniu inregistrat si activ.

Acum am sa va explic cum achizitionati intr-o singura comanda, un nume de domeniu, impreuna cu un pachet de gazduire. Un beneficiu important este acela ca, la hostgate.ro, pentru pachetele de gazduire web de la STARTER in sus, inregistrarea domeniului RO este GRATUTA. Practic, ai 1 an de zile domeniu gratuit, dupa care vei plati reinnoirea, la un pret extrem de mic, de numai 7.99EUR + TVA anual.

So, nu ai nici domeniu, nici gazduire web…Cum le comanzi?

Pasul 1. Viziteaza hostgate.ro si verifica disponibilitatea numelui de domeniu pe care vrei sa-l inregistrezi. Asigura-te ca este un nume usor de retinut si de tastat si nu foarte lung;

gazduire web hostgate

Pasul 2. Daca ti se returneaza mesajul „Felicitări! numele-cautat.ro este disponibil!” ramane doar sa apesi pe „Adauga in cos” si mergi mai departe. In cazul in care domeniul nu este disponibil, poti incerca alte variante ale acestuia, ba chiar ne poti contacta ca sa-ti dam idei 🙂

Pasul 3. Domeniul a fost disponibil, l-ai adaugat in cos, acum trebuie sa-i atasezi un abonament de gazduire web apasand butonul „Adauga gazduire”. Vei ajunge pe pagina de gazduire web unde trebuie sa optezi pentru unul dintre abonamentele oferite. Dai click pe comanda si treci la urmatorul pas.

Pasul 4. Lasi selectat optiunea „Folosesc un domeniu din cosul de cumparaturi” si dai click pe „Utilizati”;

Pasul 5. Aici trebuie sa alegi perioada de facturare dar si optiuni suplimentare daca tu consideri ca iti sunt necesare. Mai multe detalii despre aceste optiuni am discutat intr-un articol recent.

Pasul 6. Este ultimul pas al procesului de comanda. Trebuie doar sa dai „Continuare”, sa alegi tipul de facturare si metoda de plata, iar la sfarsit un click pe FINALIZARE COMANDA.

Dupa cum iti spuneam la inceputul articolului, inregistrarea numelui de domeniu va fi gratuita, urmand ca dupa 1 an sa achiti reinnoirea.

Daca ai neclaritati referitor la serviciile de gazduire web si inregistrare domenii oferite de noi, nu ezita sa ne contactezi la telefon 0376 448 228.
Suport telefonic și chat: Luni – Vineri, între 09:00 – 18:00.
Suport tehnic online: 24/7, e-mail și tickete.

Lasă un comentariu