Inregistrare domeniu .RO Gratuit pentru 1 AN de zile

Pentru a avea un website online sau acces la servicii e-mail, in prima faza este necesar sa inregistrezi un nume de domeniu (ex. hostgate.ro). Ulterior inregistrarii numelui de domeniu, trebuie sa achizitionezi un serviciu de gazduire, care, mai simplu spus, este un spatiu de stocare pe un server, unde vor sta site-ul si adresele tale de e-mail.

Iti recomand ca numele de domeniu ales, sa fie unul cat mai scurt, simplu si usor de retinut.

Profita acum de oferta promotionala pentru domenii .RO gratuite. La HOSTGATE ai posibilitatea de a inregistra gratuit un domeniu .RO in cazul in care comanzi si gazduire web.

Pentru fiecare pachet de gazduire web (mai putin cel BASIC) achizitionat de la HOSTGATE , primesti gratuit un domeniu .RO pentru 1 AN de zile. Reinnoirea se va face la pret normal.

Tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru un pachet de gazduire din oferta noastra disponibila pe hostgate.ro

Modalitatea de a inregistra gratuit un domeniu .RO

  1. Daca ai stabilit deja denumirea domeniului web te rugam ca in primul rand sa verifici disponibilitatea lui pe hostgate.ro. Asigura-te că domeniul ales de tine nu este înregistrat deja de altcineva.
  2. Daca domeniul ales si verificat de tine este disponibil pentru inregistrare, pasul urmator este sa-ti alegi un pachet de gazduire web.
  3. Finalizeaza o comanda pentru pachetul care ti se potriveste nevoilor tale si specifica denumirea domeniului.

HOSTGATE este partener RoTLD pentru inregistrare domenii .RO

Ai neclarităţi? Suna-ne la 0376.448.228 sau scrie-ne la suport@hostgate.ro

Lasă un comentariu