GRATUIT 3 luni de găzduire web și 33% reducere pentru plata în avans a serviciilor 

Găzduirea web este deosebit de importantă, pentru că de ea depinde funcționarea corectă a site-ului tău. Este important să investești deodată într-un pachet de găzduire potrivit nevoilor tale, pentru a te asigura că le oferi utilizatorilor o experiență plăcută pe site și să-i determini să revină.

Testează serviciile noastre GRATUIT. Bonus: 3 luni găzduire web din partea noastră

Pentru că avem încredere în calitatea serviciilor pe care ți le oferim, ai 15 zile în care ne poți testa GRATUIT, fără nicio obligație. Mai mult decât atât, dacă ești clientul altui furnizor și aduci contul la noi, îți transferăm gratuit datele și îți oferim și un bonus de 3 luni găzduire web gratuită.

 Prețuri găzduire web – plătește în avans și ai 33% reducere

Conturile de găzduire sunt gândite pentru a se plia business-ului tău, indiferent de domeniul de activitate, astfel încât tu să beneficiezi de toate serviciile noastre la un cost cât mai mic. 

Cel mai ieftin pachet este cel BASIC, recomand pentru blogurile micuțe sau site-urile de prezentare și prețul este de 0.99 euro lunar. Pachetul îți oferă 5 GB spațiu SSD și posibilitatea de a găzdui până la 5 domenii.

Cel mai vândut pachet de găzduire web este STARTER, care îți oferă 20 GB spațiu SSD, căsuțe de email nelimitat și posibilitatea de a găzdui până la 10 domenii. Prețul acestuia este de 2.99 euro pe lună. 

Pachetele BUSINESS, PREMIUM și STARTER îți oferă posibilitatea de a găzdui un număr nelimitat de domenii web, precum și o bază de date nelimitată. Acestea sunt recomandate site-urilor precum magazine online, celor cu un trafic foarte mare, aplicațiilor online etc. Prețurile sunt între 6.99 euro lunar și 29.99 euro lunar.

Avantajul de a-ți achiziționa un pachet de găzduire web la noi: reduceri substanțiale și oferte speciale de găzduire web, astfel:

  • 25% reducere pentru plata în avans pe 24 de luni;
  • 33% reducere pentru plata în avans pe 36 de luni.

Gazduire web foarte rapidă, cu cPanel, Litespeed si CloudlinuxOS. Uptime 99.9%

Indiferent de pachetul de găzduire web pe care îl alegi din oferta noastră, avem o serie de tehnologii web performante care sunt incluse: LiteSpeed, care asigură încărcarea foarte rapidă a paginilor site-ului tău web și o performanță crescută a acestuia (LiteSpeed consumă puțin resurse). Ține cont că o singură secundă poate face diferența dintre un site care vinde și unul care nu vinde. Viteza ajută și la SEO: un website care se încarcă rapid va fi poziționat mai sus în motoarele de căutare. Mai multe despre avantajele LiteSpeed poți citi în articolele dedicate de pe blogul nostru.

2 comentarii la „GRATUIT 3 luni de găzduire web și 33% reducere pentru plata în avans a serviciilor ”

Lasă un comentariu