Găzduire wordpress – Vrei o schimbare pentru site-ul tău?

Ți-ai creat o pagină web în wordpress, ai ales serviciile ideale de găzduire wordpress, iar acum ești prezent în mediul online? Atunci partea cea mai grea a trecut, acum nu mai trebuie decât să asiguri în permanență o bună funcționare a paginii. De asemenea, întotdeauna există evoluție. Așadar, nu este exclus să apară dorința și nevoia unei noi teme website. Dacă te-ai hotărât că este timpul să faci o schimbare, atunci iată ce trebuie să faci pentru a nu aduce daune site-ului:

  • Creează o pagină de Maintenance sau una de tipul Coming Soon – Ambele soluții sunt ideale pentru momentul în care dorești să abordezi o nouă temă pe site. Ele îți oferă libertatea de a testa cât mai multe variante, fără ca cei care accesează website-ul să-și dea seama. Totuși, cum poți adăuga o astfel de pagină? Există o multitudine de extensii din care poți selecta cea mai potrivită soluție.
  • Descarcă o extensie prin intermediul căreia poți crea un staging site – Dacă nu ai mai auzit de termenul de staging, nu trebuie să-ți faci griji! O astfel de pagină este o clonă fidelă a website-ului tău și îți permite să aduci modificări fără a fi nevoit să închizi pagina! 
  • Testează diverse variante într-un spațiu special creat pentru asta – Există aplicații locale WordPress destinate pentru testarea temelor. Ele funcționează ca paginile de tip staging, singura diferență este că spațiul de testare este creat direct pe computerul tău.

Obținerea unui site potrivit pentru business-ul tău, dar și alegerea unui furnizor hosting potrivit îți vor aduce succesul. De aceea, alegerile trebuie făcute cu atenție și să fie foarte bine documentate!

Găzduire wordpress – Cum poți instala o temă nouă?

WordPress este o platformă ușor de utilizat, de aceea mulți preferă să-și construiască paginile cu ajutorul ei. Nu ai nevoie de experiență, iar informațiile care te pot ajuta la rezolvarea problemelor pot fi găsite foarte ușor. Iată cum poți instala o temă nouă în doar trei pași simpli:

  • Backup – Înainte de a începe, asigură-te că ai făcut backup-ul site-ului. Este foarte important să nu omiți pasul de față. Informațiile paginii tale sunt importante și nu poți risca să le pierzi pe parcurs. Chiar dacă întregul proces implică mai mult timp decât de obicei, cu siguranță va merita așteptarea!
  • Alege o variantă de testare potrivită – După cum ai observat deja, îți sunt puse la dispoziție o multitudine de variante prin care poți testa o temă. Astfel, nu îți mai rămâne decât să descoperi ce opțiune ți se potrivește cel mai bine. Se aseamănă foarte mult cu momentul în care alegi furnizorul de găzduire wordpress!
  • Caută tema ideală și activeaz-o – În WordPress există o multitudine de teme potrivite pentru orice domeniu de activitate. Astfel, ai de unde să alegi pentru a obține un website cu totul aparte. Apoi, nu îți mai rămâne decât să o activezi, lucru foarte ușor de parcurs. După descărcare, încarci tema în secțiunea ,,Aspect”, apoi dai click pe ,,Instalează acum”.

În cele din urmă vei obține un rezultat modern și îmbunătățit al site-ului. Astfel, poți atrage un număr mai mare de clienți și îi poți impresiona în mod plăcut pe cei care deja cunoșteau site-ul.

Lasă un comentariu