Gazduire Web de la Hostgate – Cum comand?

Daca citesti acest articol, cel mai probabil ai inregistrat deja un domeniu web. Insa, doar cu numele de domeniu, nu ai ce sa faci. Pentru a avea un site online dar si acces la servicii de e-mail, este necesar un abonament de gazduire web. Practic, ai nevoie de un spatiu virtual unde vor „locui” datele ce alcatuiesc site-ul tau, impreuna cu adresele tale de e-mail.

Hostgate ofera servicii de gazduire web pe servere de ultima generatie cu storage SSD. Planurile de gazduire ofera spatiu de la 5GB si se poate ajunge pana la 300GB. In continuare iti explic cum decurge un proces de comanda pentru un abonament de gazduire.

Acceseaza hostgate.ro si alege unul dintre pachetele afisate, in functie de necesarul tau de spatiu si resurse hardware. Cel mai popular abonament, mai ales pentru site-urile mici sau pentru companiile la inceput de drum, este pachetul STARTER, care are un pret de 35.88 EUR + TVA anual. Evident, in orice moment se poate face upgrade la un plan de gazduire web care ofera mai multe resurse.

gazduire web shared

Pachetul STARTER poate fi achizitionat pe o perioada de minim 6 luni si maxim 36 de luni. Este recomandat sa optezi pentru o perioada cat mai mare pentru a beneficia de 25% Discount pentru plata in avans pe 24 de luni sau chiar 33% Discount pentru plata in avans pe 36 de luni.

Asadar, procedura de comanda a unui plan de gazduire web este unul simplu si intuitiv, in doar cativa pasi si ti-o prezint in ceea ce urmeaza:

Pasul 1. Viziteaza hostgate.ro si opteaza pentru pachetul de gazduire care crezi ca ti se potriveste;

Pasul 2. Apasa pe butonul COMANDA si introdu numele de domeniu pe care deja l-ai inregistrat, dupa care apasa „Continuare”;

Pasul 3. Acum trebuie sa selectezi perioada de facturare (beneficiezi de discount substantial pentru plata pe 2 sau 3 ani) si poti alege dintre multe optiuni de configurare pe care incerc sa ti le detaliez mai jos:

  • IP Dedicat – Recomandat pentru o livrare cat mai buna a mesajelor e-mail in Inbox-ul destinatie, dar si pentru o pozitionare cat mai buna in Google.
  • Acces SSH – Necesar si de ajutor programatorilor si dezvoltatorilor web care au nevoie de a rula rapid si in siguranta comenzi specifice, direct din terminal.
  • Sitebuilder – Daca nu cunostinte avansate pentru constructia viitorului site, acest builder este alegerea perfecta. Iti pune la dispozitie zeci de template-uri/sabloane cu ajutorul caruia iti poti construi singur site-ul.
  • Antivirus Imunify 360 – Iti ofera protectie avansata pentru site, blocheaza atacuri malware sau brute-force. Am scris acum ceva timp un articol mai detaliat si pe care-l poti citi AICI
  • Mentenanta WordPress – Site-ul tau este construit in WordPress si nu are cine sa ti-l administreze? Nicio problema, ne putem ocupa noi. Mentinem platforma WP actualizata, scanam pentru eventualele vulnerabilitati, reparam anumite erori daca apar, ba chiar iti facem si mici modificari in site atunci cand ai nevoie.

Pasul 4. Selecteaza tipul de factura (Persoana Fizica/Juridica), completeaza campurile afisate, alege metoda de plata si………FINALIZARE COMANDA.

Nu stii ce plan de gazduire web este perfect pentru site-ul tau? Nicio problema! Te rugam sa ne contactezi pentru a discuta toate detaliile.

2 comentarii la „Gazduire Web de la Hostgate – Cum comand?”

Lasă un comentariu