Gazduire blog tot ce trebuie să știi la început

Este gratuit serviciul de gazduire blog?

Costul găzduirii unui blog poate varia în funcție de platforma pe care o alegeți și de calitatea serviciilor pe care le doriți. Unele site-uri web, cum ar fi WordPress.com, oferă găzduire gratuită pentru blogurile simple. Cu toate acestea, s-ar putea să trebuiască să treceți la un abonament premium dacă doriți un control mai mare asupra blogului dvs. sau doriți caracteristici suplimentare.

Cât vă costă serviciul de gazduire blog?

În funcție de organizație și de planul de abonament, costul de găzduire a unui blog s-ar putea schimba. De exemplu, pachetele de găzduire partajată care vin cu un singur blog costă adesea 5 dolari sau mai puțin în fiecare lună. Costul va fi mai mare dacă selectați un pachet mai cuprinzător care vine cu mai multe bloguri. În plus, unele întreprinderi oferă reduceri pentru plățile efectuate anual sau bianual. Așteptați-vă să plătiți 20 de dolari sau mai mult pe lună dacă doriți o versiune high-end cu toate facilitățile. Prețul de găzduire a blogurilor se va baza în cele din urmă pe cerințele dumneavoastră specifice și pe situația financiară.

Pot să îmi administrez propriile servere de blog?

Puteți, de fapt, să vă găzduiți propriul blog. Cu toate acestea, există câteva considerații pe care trebuie să le faceți înainte de a vă lansa. În primul rând, faptul că a avea propriul blog necesită o bună doză de expertiză tehnologică. Folosirea unei platforme gratuite de blogging, cum ar fi WordPress.com sau Tumblr, poate fi preferabilă dacă nu aveți încredere în configurarea și gestionarea unui site web. În al doilea rând, ar putea fi costisitor să vă administrați propriul blog. De asemenea, va trebui să plătiți pentru serviciul de inregistrare domeniu, găzduire web și poate cheltuieli de design, dacă angajați pe cineva care să realizeze un aspect unic pentru site-ul dvs. web.

Cum ne monetizăm munca prin serviciul de gazduire blog?

Următoarele sunt câteva opțiuni diverse pentru ca noii bloggeri să câștige bani:

  • 1. Vânzarea de spațiu publicitar – Puteți realiza acest lucru prin parteneriate directe cu întreprinderi sau prin intermediul unei rețele de anunțuri precum Google Adsense.
  • 2. Programe de afiliere – Acestea vă permit să vă conectați la bunuri sau servicii în postările de pe blogul dumneavoastră, primind în același timp și o parte din orice cumpărături rezultate.
  • 3. Furnizarea de servicii de consultanță sau vânzarea de articole și cursuri legate de subiectul site-ului lor – Bloggerii începători pot înființa o companie profitabilă bazată pe blog oferind valoare și ajutându-și cititorii să găsească soluții.

Lasă un comentariu