Cloud hosting | Top 5 motive pentru a utiliza acest serviciu

Cloud hosting s-a dovedit a fi benefic pentru o mulțime de întreprinderi online. Poate că vă gândiți să treceți de la un furnizor tradițional, dar încă nu sunteți sigur dacă este opțiunea potrivită pentru afacerea dvs. nou-nouță.

Unii oameni au ezitat să facă această schimbare, fie pentru că au impresia că este un moft, fie pentru că au auzit diferite povești de groază despre ce se întâmplă atunci când faci această mutare. Cu toate acestea, există totuși câteva motive pentru care ar trebui să luați în considerare furnizorii de găzduire cloud chiar acum.

Conducerea unei afaceri a fost întotdeauna o muncă grea. Poate fi și mai greu atunci când ești o companie mică și principala ta preocupare este să te faci remarcat de către clienți.

Din fericire, există o gamă largă de strategii și tactici pe care le puteți folosi pentru a vă asigura că vă apropiați din ce în ce mai mult de obiectivul dvs. de a genera mai multe vânzări. Una dintre cele mai eficiente metode pe care le puteți utiliza atunci când vine vorba de a vă mări raza de acțiune este utilizarea instrumentelor de marketing.

1. Cloud hosting este sigur și securizat

Timp de mulți ani, companiile au trebuit să se bazeze pe propriile servere pentru a-și găzdui site-urile și aplicațiile. Era o sarcină care necesita mult timp și care necesita o atenție și o întreținere constantă pentru ca totul să funcționeze fără probleme.

În zilele noastre, întreprinderile pot externaliza acest întreg proces prin utilizarea furnizorilor de găzduire în cloud, care se ocupă de toate aceste responsabilități în locul lor – eliberând timp pentru alte sarcini importante!

Serverele cloud sunt stocate în mai multe locații din întreaga lume, astfel încât, dacă o locație se oprește sau suferă o întrerupere, site-ul dvs. web va fi în continuare funcțional pe un alt server, în altă parte în lume.

Acest lucru vă va ajuta să vă protejați vizitatorii de hackeri sau de alte amenințări la adresa securității care vă pot afecta site-ul web în timpul unei întreruperi sau al unui alt tip de întrerupere.

2. Mai ieftin!

Cel mai mare motiv pentru care companiile aleg să folosească furnizorii de găzduire în cloud este pentru că le permite să economisească bani. Puteți înceta să plătiți taxe lunare costisitoare și puteți începe să plătiți o rată fixă care va fi mult mai accesibilă decât soluțiile de găzduire tradiționale.

Furnizorii de găzduire în cloud sunt de obicei mai puțin costisitori decât cei tradiționali. Acest lucru se datorează faptului că plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie și nu pentru spațiu suplimentar.

Puteți mări sau micșora cu ușurință volumul de spațiu atunci când este necesar, în loc să plătiți pentru spațiu de stocare suplimentar care rămâne nefolosit în cea mai mare parte a timpului.

3. Scalabilitate

Furnizorii de găzduire în cloud pot crește sau reduce rapid în funcție de cât de mult trafic primiți de la utilizatori. Dacă atingeți un vârf de vânzări în timpul sezonului de sărbători, atunci vă puteți aștepta ca site-ul dvs. să fie capabil să facă față la mii de accesări în plus pe oră fără nicio problemă!

Acest lucru ușurează situația pentru întreprinderile care doresc să profite de oportunitățile sezoniere fără a trebui să se îngrijoreze că infrastructura lor se va rupe sub presiune.

Cu furnizorii tradiționali de găzduire web, ar trebui să achiziționați un întreg server deodată, ceea ce ar costa mii de dolari în avans, fără posibilitatea de a reduce capacitatea dacă nu mai aveți nevoie de atât de multă capacitate mai târziu.

4. Data Backups

Atunci când vă salvați datele în cloud, puteți fi siguri că există copii de rezervă în caz de urgență! Copiile de rezervă ale datelor sunt frecvent automatizate și se fac zilnic.

Așadar, dacă nu reușiți să faceți o copie de rezervă a datelor dvs. la încheierea unei zile de muncă grea, nu este sfârșitul lumii.

5. Timp de funcționare și trafic

Veți avea mai puțin timp de nefuncționare dacă aveți numeroase servere legate și dedicate. Dacă un server cedează, altul îi poate lua imediat locul. Acest lucru nu se întâmplă în cazul găzduirii tradiționale, care utilizează un singur server și nu mai multe servere.

Atunci când un server se defectează, ar putea duce la timpi de nefuncționare mai lungi. Cu mai puține timpuri de nefuncționare pentru aplicațiile și site-ul web al organizației dumneavoastră, echipa dumneavoastră poate fi mai productivă.

Sperăm că acum aveți o imagine mai clară a motivelor pentru care găzduirea în cloud este calea de urmat pentru afacerile care au mult trafic sau care necesită mai multe resurse. Acest lucru înseamnă că, dacă operați un site de comerț electronic, o comunitate online pentru membrii dvs. sau chiar un blog informativ, atunci ar trebui să luați în considerare cu siguranță acest tip de găzduire.

Lasă un comentariu