8 plugin WordPress de care are nevoie orice site

După ce ai finalizat cu serviciul de gazduire web și o inregistrare domeniu, este timpul să te gândești la ce plugin WordPress o să folosești. Există nenumărate pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți site-ul WordPress și pentru a atrage atenția Google.

Acest lucru este pentru a ajuta colegii utilizatori WordPress care se gândesc să instaleze unele dintre aceste pluginuri pentru propriile lor site-uri web. Acestea sunt clasate fără o anumită ordine, deoarece cred că toate aceste pluginuri sunt esențiale.

Toată lumea știe că WordPress este o platformă uimitoare pe care o puteți folosi pentru a crea site-uri web uimitoare. Cu toate acestea, există unele plugin-uri care vă pot ajuta cu viteza site-ului dvs. web, vă pot stimula campaniile de marketing și, în general, vă pot îmbunătăți viața.

Există mii de plugin-uri care pot fi instalate pe WordPress. Prin urmare, poate fi foarte confuz să știi care dintre ele ar trebui să le instalezi. Am petrecut nenumărate ore căutând plugin-uri de înaltă calitate și am alcătuit o listă pe care aș dori să o împărtășesc cu voi astăzi.

Acestea sunt cele 8 plugin-uri WordPress de care toată lumea are nevoie pe site-ul lor WordPress (sau pe care le-ar putea folosi). Ele vă vor ajuta să vă îmbunătățiți fotografiile, rețelele sociale și să încurajați mai mulți oameni să se aboneze la lista dvs. de e-mail.

Cele mai bune 8 pluginuri WordPress

WordPress este cel mai popular CMS din lume, și asta pentru un motiv întemeiat. Este ușor de utilizat, flexibil și foarte ușor de personalizat. Dar chiar și cu toate clopotele și fluierele sale, poate fi dificil să construiești un site web fără a adăuga câteva plugin-uri.

Dacă sunteți nou în dezvoltarea WordPress, consultați acest articol de la WPBeginner pentru un ghid complet de instalare a pluginurilor pe site-ul dvs.

Iată 8 plugin WordPress de care are nevoie orice site:
  1. Jetpack

Este unul dintre cele mai populare plugin-uri pentru WordPress. Acesta vă oferă caracteristici esențiale, cum ar fi butoanele de partajare socială și statisticile. De asemenea, are o funcție de securitate încorporată care face automat copii de siguranță pentru site-ul dvs. web și îl verifică pentru malware

  1. WooCommerce

Este cea mai populară platformă de comerț electronic de pe web, folosită de peste 2 milioane de site-uri web pentru a vinde produse online. Se integrează perfect cu WordPress și vă permite să vindeți produse fizice, descărcări digitale, abonamente sau chiar servicii. Puteți folosi WooCommerce pentru a face bani online cu ușurință prin vânzarea propriilor produse sau prin crearea unui magazin afiliat în care să câștigați comisioane din produsele altora.

  1. Plugin Yoast SEO

Vă ajută să vă optimizați site-ul pentru motoarele de căutare precum Google și Bing, astfel încât conținutul dvs. să apară mai sus în paginile de rezultate ale căutării (SERP). Folosește inteligența artificială pentru a genera automat meta-descrieri care includ cuvintele cheie vizate și le sincronizează pe toate paginile de pe site-ul dvs. web, astfel încât acestea să fie întotdeauna exacte și unice pentru fiecare pagină.

  1. Formular de contact 7

Acesta este unul dintre cele mai populare formulare de contact din lume. Dacă aveți nevoie să adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. WordPress, acesta este pluginul potrivit pentru dvs. Acesta vă permite să personalizați totul despre formularul de contact, inclusiv aspectul și funcționalitatea.

  1. All in One SEO Pack

Acest plugin vă ajută să vă optimizați site-ul pentru motoarele de căutare prin adăugarea de metadate (inclusiv titlul și descrierea) la toate postările, paginile, fișierele media și categoriile dvs. Plugin-ul are, de asemenea, suport încorporat pentru Twitter Cards și Schema.org mark-up pentru rich snippets în SERPs.

  1. Google Analytics pentru WordPress

Este, fără îndoială, cea mai populară platformă de analiză de pe web în prezent. Google Analytics pentru WordPress vă oferă acces ușor la toate datele GA din WordPress însuși, astfel încât să puteți vizualiza statisticile privind toate aspectele site-ului dvs. în timp real.

  1. Akismet

Este un instrument de combatere a spam-ului care vă protejează blogul de spam-ul de comentarii și trackback-uri. Acesta vă economisește timp prin filtrarea automată a comentariilor care conțin cuvinte cheie sau link-uri cunoscute ca aparținând spammerilor. Dacă Akismet nu recunoaște un comentariu ca fiind spam, îl lasă să treacă și îl pune într-o coadă de moderare unde îl puteți aproba sau respinge ulterior.

  1. JetPack de WordPress.com

Este o suită de instrumente care facilitează gestionarea site-ului dvs. web. Acesta include statistici și analize, astfel încât să puteți vedea cum interacționează oamenii cu conținutul dvs., un editor de imagini, astfel încât să puteți modifica fotografiile înainte de a le încărca pe site-ul dvs. și multe altele.

De asemenea dacă ești la început de drum ai nevoie de gazduire web și o inregistrare domeniu, ca să îți facem viața mai ușoară, ai aici toate detaliile de care ai nevoie.

Lasă un comentariu